Alkmaar Achterdam

Alle informatie over de Achterdam in Alkmaar

De Achterdam is de raambuurt in Alkmaar – waar prostitutie mag plaatsvinden. Er zijn ongeveer 70 werkplekken met grotendeels hoeren van Oost-Europese en Latijns-Amerikaanse afkomst.

Het gebied de Achterdam is een veelbesproken raamhoerenbuurt door de link met een van Nederlandse meest bekende en beruchte beroepscriminelen Willem Holleder (en in mindere mate wijlen Cor van Hout).

Ben je nieuwsgierig geworden en/of wil je een bezoek plegen aan de Achterdam in Alkmaar?

Wij hebben alle nuttige informatie voor je verzameld – zodat je voorbereid en geïnformeerd een bezoek kan plegen aan de Achterdam in Alkmaar.

Alkmaar Achterdam adres

Één van de meest bekende prostitutiestraten in Nederland de Achterdam bevind zich gek genoeg ook op de straat/gebied de Achterdam. 

Het precieze adres van de raamhoeren buurt in Alkmaar is: Achterdam, 1811 MD Alkmaar. Dit is op een steenworp afstand van een parkeergarage (hieronder meer over) en gemakkelijk te bereiken zelfs met het openbaar vervoer.

Achterdam plattegrond

Under construction.

Achterdam Alkmaar parkeren

Als je de Achterdam in Alkmaar wilt bezoeken zijn er een aantal mogelijkheden qua parkeren – de beste optie is om de parkeergarage Karperton.

Deze parkeergarage op de dijk is 24 uur geopend en op een paar honderd meter van de Achterdam. Je zou eventueel ook ergens langs de weg een parkeerplek kunnen zoeken maar dat wordt zeer moeilijk.

Alkmaar Achterdam openingstijden

Er zijn geen vaste openingstijden voor de buurt de Achterdam – omdat hier zich ook woningen bevinden en het eigenlijk gewoon een Nederlandse woonwijk is waar mensen naar en van hun werk toe moeten gaan.

De ramen zijn echter geopend van 09:00 tot en met 01:00 dagelijks.

Achterdam Alkmaar tijden

Hierboven hadden we al verteld dat toegang tot het gebied 24 uur is maar de prostituees zijn actief van 09:00 in de ochtend tot 01:00 in de nacht – in de ochtend en vroege middag is het rustig het drukst is het in de avond/nacht.

Maandag 09:00 t/m 01:00

Dinsdag 09:00 t/m 01:00

Woensdag 09:00 t/m 01:00

Donderdag 09:00 t/m 01:00

Vrijdag 09:00 t/m 01:00

Zaterdag 09:00 t/m 01:00

Zondag 09:00 t/m 01:00

Wat is de prijs in Achterdam Alkmaar?

De prijzen beginnen met €50 voor pijpen/neuken en 15 minuten – wil je extra services zoals PZC of anaal dan moet daar (meestal) extra voor betaald worden.

Naast het gewone aanbod kan je er ook BDSM en andere kinky ‘meesteressen’ vinden op de Achterdam.

Prijzen Achterdam

€50 15 min

€100 30 min

€150 1 uur

Bespreek van te voren altijd goed wat er wel en niet kan om misverstanden met de prostituee te voorkomen.

Achterdam Alkmaar geschiedenis

De hoerenbuurt de Achterdam bestaat sinds 1971 en sinds 2000 mag deze alleen geëxploiteerd worden met een vergunning van de gemeente. De Achterdam in Alkmaar was altijd een van de grootste prostitutiegebieden van Nederland met ongeveer 125 ramen daarvan werden er +- 90 beheerd door de firma Nool.

Echter in September 2011 moesten alle ramen van de exploitant Nool dicht, uiteindelijk na wat gesteggel gingen er weer een aantal open en uiteindelijk was het zo dat de hoeren van de Achterdam zich moesten registreren bij het prostitutieloket van de gemeente. Sindsdien moeten de ramen ook om 01:00 gesloten zijn om overlast te voorkomen.

Achterdam veelgestelde vragen

Hieronder vatten we de meest gestelde vragen over de Achterdam in Alkmaar samen m.b.t. de openingstijden, prijzen, aanbod van dames en meer.

Winkelmand

loader